logo-header

Veelgestelde vragen

Nee, DUO Home Solutions is geen renovatiebedrijf en heeft geen eigen aannemers in dienst. Wij werken samen met een mix van geweldige aannemers naar wie we onze klanten graag doorverwijzen. Wij vereenvoudigen de zoektocht naar een geschikte specialist/aannemer op basis van uw wensen en eisen. Dit is een van de diensten die we leveren.

Nee, onze matchmaking service is helemaal gratis en vrijblijvend voor de klant. U betaalt niets extra. Lees meer bij de volgende vraag.

Onze service is helemaal gratis voor de opdrachtgever (huiseigenaren)! Wij hebben speciale afspraken gemaakt met onze partners. De aannemers waar wij mee samenwerken betalen ons commissie voor iedere nieuwe klant die wij aandragen. De commissie is een vergoeding voor onze marketingkosten en inspanningen. Omdat we iedere maand nieuwe klanten aandragen, zijn onze aannemers extra gemotiveerd om de klanten van DUO Home Solutions tevreden te houden.

Om de juiste professional te vinden dient u een aanvraag in te dienen op onze website. Hier dient u een reeks vragen te beantwoorden die ons inzicht geeft in uw servicebehoeften. Op deze manier begrijpen wij uw wensen en verwachtingen, en heeft u de mogelijkheid om alle aspecten van uw project zorgvuldig te overwegen. Op basis van uw behoeften en wensen koppelt DUO Home Solutions u aan de meeste geschikte aannemer uit ons netwerk. Het resultaat is een match tussen de klant en de juiste serviceprofessional.

Alle partners van DUO Home Solutions worden grondig gescreend voordat ze in ons netwerk worden opgenomen. Zo kunt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van onze selectie. Het is onze missie om een betere verbinding te creëren tussen de consument en aannemers. Wij willen dat uw project een geweldig eindresultaat heeft!

Ja, al onze partners zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij werken alleen samen met geverifieerde partners.

Wij kunnen u hierbij helpen, maar ontwerpen niets zelf. Wij brengen u in contact met de juiste ontwerper voor uw project. Wij werken samen met verschillende partners, ook gespecialiseerde ontwerpers.

Nee, de door ons aangeboden match is geheel vrijblijvend. Het is uw keuze of u door wilt gaan met de voorgestelde aannemer of niet. Ook helpen wij u om de offerte goed te begrijpen. U kunt met al uw vragen bij ons terecht zodat u een goede keuze maakt waar u zich goed bij voelt.

De beslissing om een project/contract te annuleren zal tussen u en de serviceprofessional moeten worden afgehandeld. Hier staan wij buiten. Zodra u een contract tekent gaat u volgens de wet een verplichting aan. Wel raden wij u aan er rekening mee te houden dat u moet betalen voor ingekochte materialen, werkzaamheden die tot dan toe zijn uitgevoerd en dat eventuele aanbetalingen mogelijk niet terugbetaald worden.

Er kunnen verschillende redenen zijn die een probleem veroorzaken tijdens een renovatie. Het belangrijkste doel is een eventueel probleem op een goede manier op te lossen. U heeft een contract met de aannemer die de aannemer aansprakelijk stelt voor zijn werk en de gevolgen daarvan. Ook bij eventuele schade. DUO Home Solutions is er om u te helpen! Wij kunnen ingrijpen wanneer nodig en ondersteunen u bij het vinden van een oplossing om het probleem op te lossen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hier vragen over heeft of u nu een probleem ondervindt.

Dit hangt van verschillende factoren af, maar over het algemeen streven we ernaar u meer dan 1 match te geven waaruit u kunt kiezen. Wij vinden het belangrijk dat u kunt vergelijken en willen u een transparant proces aanbieden, maar invloeden als tijd, budget of anderen kunnen de hoeveelheid keuzes bepalen. Wij als DUO Home Solutions doen ons uiterste best om u voldoende mogelijkheden te geven om vrij te kunnen vergelijken en kiezen.

Aangezien algemene aannemers geen standaardformaat volgen voor het schrijven van schattingen, vereist elke aanbieding enige analyse en vertaling. Wij raden u aan om uw beslissingen niet alleen te baseren op de uiteindelijke cijfers, het is van cruciaal belang om te onderzoeken wat elke aannemer in zijn schatting aanbiedt. Dit kan soms nogal verschillen!

Dit proces kan overweldigend zijn, vooral als u geen ervaring heeft met het analyseren van bouwaanbiedingen. Daarom helpt DUO Home Solutions u graag met een gratis offerte-leveling gesprek.

Er kan altijd een situatie zijn waarin u zich niet verbonden voelt met de opdrachtnemer of u niet tevreden bent over de aanpak. Onthoud dat onze service gratis is en u nergens aan verbonden bent. Mocht u willen heroverwegen of twijfelen, laat het ons weten en we gaan graag voor u op zoek naar een andere mogelijke match. Ook bemiddelen we graag tussen u en de aannemer om de offerte of het plan van aanpak beter te begrijpen.

Nee, voorlopig bieden wij onze service alleen aan in regio Den Haag en omstreken. In de nabije toekomst zullen wij onze diensten uitbreiden naar meer steden.

Er zijn drie primaire manieren om contact met ons op te nemen:

  • Neem contact op door het online aanvraagformulier in te vullen
  • Stuur ons een e-mail naar info@duohomesolutions.nl
  • Bel ons (+31) 06-46428220 Wij zijn geopend van 09.00 tot 18.00 uur

Ja. Naast matchmaking bieden wij ook project support. Bij onze project support ontzorgen wij u volledig. Wij regelen de volledige verbouwing voor u. Wilt u meer weten over project support klik dan hier.

logo-header

Terugbelverzoek

Heb jij een vraag? Laat een terugbelverzoek achter en wij bellen je zsm terug.