logo-header

UW WONING ISOLEREN EN VERDUURZAMEN? PROFESSIONELE HULP BIJ WONING ISOLATIE

Iedereen kan wat doen voor het klimaat. Van iets kleins tot juist iets groots, zoals het energiezuiniger maken van uw huis. Woning isolatie is niet alleen goed voor het milieu, maar verhoogt ook uw wooncomfort en verlaagt uw energierekening. Wij helpen u om uw huis te verduurzamen.

Samen voor een beter klimaat!

Advies op maat om uw huis te
isoleren en verduurzamen

Advies op maat om uw huis te isoleren en verduurzamen

DUO Home Solutions helpt u bij het vinden van een oplossing voor het isoleren van uw huis. Wij helpen u onder andere met het opstellen van een plan om uw woning te verduurzamen en het vinden van een geschikte aannemer voor uw klus. Hierbij leveren wij 100% maatwerk om aan uw wensen te voldoen. Wilt u meer weten over isolatie, neem dan contact met ons op.

Bekijk hieronder de isolatie mogelijkheden en bel of mail gerust wanneer u vragen heeft. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een van de belangrijkste en voordeligste vormen van isoleren. Een spouwmuur verlaagt uw energierekening, verhoogt uw wooncomfort en is goed voor het milieu.

NA-ISOLEREN-SPOUWMUREN.jpeg

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een extra isolatie laag die onder uw vloer wordt aangebracht. Vloerisolatie brengt de tempratuur van uw vloer omhoog en voorkomt optrekkend vocht uit de kruipkelder.

Vloerisolatie.jpeg

Dakisolatie

Dakisolatie is de perfecte maatregel om snel het energieverbruik van uw woning te verlagen. Doordat warme lucht opstijgt is isolatie van uw dak cruciaal om stookkosten te verminderen.

Dakisolatie.jpeg

Zo werkt het

Onze service is snel, GRATIS, vrijblijvend en zonder zorgen.

stap1-single-service
number1

Dien een aanvraag in

Vul uw wensen in en wij doen de rest. Dit kost u slechts 2 minuten.

stap2-single-service
number2

Wij nemen persoonlijk
contact met u op

Een van onze specialisten belt u om uw wensen en voorkeuren te bespreken.

stap3-single-service
number3

Matchen & Afspraak maken

Wij koppelen u aan de meest geschikte aannemer uit ons netwerk. Vervolgens plannen wij een afspraak tussen u en de aannemer.

stap1-single-service
number1

Dien een aanvraag in

Vul uw wensen in en wij doen de rest. Dit kost u slechts 2 minuten.

stap2-single-service
number2

Wij nemen persoonlijk
contact met u op

Een van onze specialisten belt u om uw wensen en voorkeuren te bespreken.

stap3-single-service
number3

Matchen & Afspraak maken

Wij koppelen u aan de meest geschikte aannemer uit ons netwerk. Vervolgens plannen wij een afspraak tussen u en de aannemer.

Wij werken volledig op vrijblijvende basis, zonder verplichtingen. U kunt
zich daarom zonder zorgen aanmelden. Start nu uw aanvraag!

Uw woning verduurzamen is een goede investering en een bewuste keuze

Denkt u erover om uw woning te verduurzamen, maar heeft u nog twijfels of bent u opzoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder. Ook wanneer u onvoldoende eigen middelen heeft zijn er mogelijkheden.

Een woning duurzamer maken is een goede investering, want u ziet uw energierekening al snel dalen en de woningwaarde stijgen

U bent milieubewust bezig omdat woning isolatie bijdraagt aan een beter milieu doordat u minder CO2 uitstoot

Woning isolatie zorgt ervoor dat uw huis sneller is opgewarmd, langer warm blijft en tocht wegblijft

over-after-faq

DUO Home Solutions is ook uw partner in zonnepanelen en aircosystemen

Wij kunnen u ook helpen bij het plaatsen van duurzame zonnepanelen en aircosystemen. Wij bieden altijd een oplossing op maat. Klik hier om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

over-renovatie
Dakisolatie.jpeg
over-after-faq

Meer weten over DUO?

Bekijk alle veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Tijdens een adviesgesprek vertelt een isolatiespecialist – na de woning geïnspecteerd te hebben -meer over de mogelijkheden van isolatie voor jouw woning en de voor- en nadelen hiervan. Hierna ontvangt je direct een offerte passend bij jouw situatie en woning. Dit geeft je inzicht in de grootte van je eenmalige investering, je jaarlijkse besparing en de terugverdientijd

De hoeveelheid isolatie die voor jouw huis wordt aanbevolen, hangt af van de locatie van je woning, de specifieke woningeigenschappen en de bouwperiode van je huis. Over het algemeen geldt dat hoe ouder een woning is, hoe meer isolatie het huis nodig zal hebben.

Het is moeilijk om een algemene uitspraak te doen over hoeveel het installeren van isolatie kan besparen omdat dit per woning verschilt. De locatie van de woning, de grootte en de leeftijd van je huis hebben hier invloed op. Echter, over het algemeen geldt dat de meeste isolatie maatregelen na een aantal jaar al terugverdient zijn.

Kies voor woning isolatie voor een duurzame toekomst en woning

Start hier uw aanvraag

logo-header

Terugbelverzoek

Heb jij een vraag? Laat een terugbelverzoek achter en wij bellen je zsm terug.